Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 2 3 4
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 33 από 33

Θέμα: ΝΑΙ Η ΟΧΙ ??

  1. #31
    Μέλος Το avatar του χρήστη SRF
    Όνομα
    Γεώργιος
    Εγγραφή
    Mar 2009
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑΙ
    Μηνύματα
    3.561

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από -nikos- Εμφάνιση μηνυμάτων
    δηλ. μονο με αιμα αλαζουν οι συνθηκες ??
    θα προτιμησω την προσαρμογη σε αυτο που ερχεται.
    Ειλικρινά... ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ - ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? Γιατί απορώ τελικώς,διαβάζωντας και ξαναδιαβάζωντας ότι έγραψα, μήπως άλλα γράφω εγώ, και άλλα εμφανίζονται τελικώς!!! Στην δικιά μου οθόνη πάντως δεν εμφανίζεται κάτι τέτοιο!

    Οι συνθήκες αλλάζουν όταν ΕΧΕΙΣ ΠΥΓΜΗ, και επιχειρήματα!!!
    Εδώ που μας έφτασαν οι 300, και ειδικότερα οι 200 εξ'αυτών απολύτως σκοπίμως, το ζήτημα είναι δύσκολο πλέον, ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ πρωτίστως σε ειδικό δικαστήριο ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ & ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 του Συντάγματος τουλάχιστον 2-3 από τους πρωτεργάτες! Και άσε το δικαστήριο να τους κρίνει τελικά! Αυτό όμως και μόνο... θα σου δώσει διαπραγμευτικά όπλα σε οτιδήποτε προκύψει!!! Έστω και αν τελικά ΔΕΝ αποδειχτούν (και δεν λέω τίποτα περαιτέρω επ'αυτού ως κρίση) όντως & ως προδότες!!!
    Σήμερα όμως, όχι αύριο & μετά από ψήφιση αυτού που τώρα πάνε ΟΛΟΙ μαζί να κατοχυρώσουν!

    Θα σου αναγράψω ένα σενάριο, μιά υπόθεση, ένα παράδειγμα... και θα σε αφήσω να κρίνεις εσύ του τι θα έμελλε γενέσθαι, κάποτε κάπου...
    Επειδή η όποια σύμβαση μνημονίου ως & σήμερα θα είχε υπογραφεί κατά κατάφορη παράβαση του συντάγματος, με λιγότερους από 180 (αν και για αυτά που γίνονται απαιτούνται πιό πολλοί αν το διαβάσεται προσεκτικά) η οποιαδήποτε προσφυγή των έξω έστω στα Αγγλικά δικαστήρια όπως ορίζει το κείμενο του μνημονίου, θα καταλήξει εντός μίας ημέρας σε απόφαση απαλλαγής ΚΑΘΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ της Ελλάδος ως κράτους πάντα, έναντι οποιουδήποτε των δημιουργών του μνημονίου! Βλέπεται ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ & ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, το πρώτο πράγμα που αναγκαστικά θα πρέπει να εξεταστεί πριν εκδικάση περαιτέρω, είναι ΑΝ οι υπογραφές των εκπροσώπων των μερών ήταν νόμιμες βάσει των εξουσιών που τους παρείχε το κατά την υπογραφή νόμιμο για αυτούς πλάισιο! Δηλαδή, ΑΝ υπγράφει κάποιος ο οποίος ΔΕΝ έχει λάβει την κατά το σύνταγμα της χώρας του ΑΠΟΛΥΤΩΣ αναγκαία εξουσιοδότηση ώστε να είναι ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΥΡΗ η υπογραφή του ως νόμιμου εκπροσώπου της χώρας του, δεν είναι υπόλογη η χώρα του σε καμμία δέσμευση που υπέγραψε αυτός ο άνθρωπος ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ!!! Σκεφτείτε το λίγο! Οι συνυπογράφοντες από την έταιρη πλευρά των αντισυμβαλλομένων μερών, ΑΝ αποδεχτούν την ισχύ της υπογραφής ενός μη συνταγματικά κατοχυρωμένου εκπροσώπου, στην ουσία έχουν οι ίδιοι κάψει τους εαυτούς τους και ΜΟΝΟΝ!!!
    Το όποιο δικαστήριο, Αγγλικό, Γερμανικό, κλπ το πρώτο που θα εξετάσει, την πρώτη ημέρα & ΠΡΙΝ εκδικάσει περαιτέρω καν, είναι την ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ του κειμένου & σαφώς το ποιός και με τι νόμιμη εξουσία το υπέγραψε! Σε τέτοιες περιπτώσεις η νομιμότητα της εξουσίας υπογραφής απορρέει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το εν ισχύ κατά την ημέρα υπογραφής της συμβάσεως - μνημονίου ΣΥΝΤΑΓΜΑ της υπό δίωξη χώρας!!! Επειδή η χώρα ΔΕΝ είναι φυσικό πρόσωπο, είναι σαφές ότι ένας άνθρωπος ως φυσκό πρόσωπο θα πρέπει να υπογράψει έναντι της χώρας, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΘΑ & ΧΩΡΙΣ ΠΙΘΑΝΗ ΕΣΤΩ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ την αρμοδιότητα να το πράξει! Αν δεν είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ νόμια εξουσιοδοτημένος ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, τότε ΟΤΙ και να έχει υπογράψει αυτός ως φυσικό πρόσωπο ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΓΕΝΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΩΣ ΜΗ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΩΣΟΥΝ Ή ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥΣ!

    Το πρόδηλο είναι ότι ένας τέτοιος άνθρωπος που υπογράφει για μιά χώρα για δεσμεύσεις αυτής της χώρας έναντι τρίτων, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ εξουσία, δεν΄έχει καμμία σημασία αν είναι - λέγεται - ονομάζεται - αποκαλείται "υπουργός" - "πρωθυπουργός" - "βουλευτής" ή και "απλός πολίτης" !!! Στην ουσία το ίδιο νομικά θα αντιμετωπιστεί με το αν ένας Χ άγνωστος (πχ. ο κ.κ. Καράμπελας έστω) είχε υπογράψει ακριβώς αυτό το κείμενο - μνημόνιο, αφού χωρίς καμμία συνταγματική εξουσία, ότι και να υπογράψει ένας αποκαλούμενος, πχ "υπουργός", "πρωθυπουργός', "πρόεδρος", "αρχηγός", "διοικητής", "τροχονόμος", "διευθυντής", "πολίτης", "ηλεκτρονικός", "σκουπιδιάρης", κλπ δεν διαφοροποιεί την ακυρότητα της δέσμευσης, μέσω της υπογράφης του & μόνο, ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!
    Αλλοιώς και εγώ, εσύ, ο οποιοσδήποτε, ως αυτοαποκαλούμενος "Χ" αρμόδιος, αύριο θα υπογράψω με την πχ Ρωσσία, Κίνα, Ζουαζιλάνδη, Γερμανία, ΔΝΤ, κλπ, ένα μνημόνιο - σύμβαση που θα δεσμεύει την χώρα μου σε ότι μου έρθει, και θα πάει στα δικαστήρια της Αγγλίας πχ η Ρωσσία, Κίνα, Ζουαζιλάνδη, Γερμανία, ΔΝΤ, κλπ, και θα απαιτήσει πχ να πάρει τον Παρθενώνα από τον βράχο της Ακροπόλεως, επειδή θα έχει την υπογραφή μου σε ένα χαρτί!!!
    Άλλωστε όταν κάποιος αποδέχεται να υπογράψει ένας μη συνταγματικά κατοχυρωμένα νόμιμως εκπρόσωπος ενός κράτους μαζί του σε μια συμφωνία, στην ουσία είναι σαν να δέχεται να υπογράφει ένας δικτάτορας για ένα κράτος, με ότι αυτό συναπάγεται για το δεσμευτικό της υπογραφής του ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ θα πάξει να ασκεί αντισυνταγματικά & αυθαιρέτως & αντιδημοκρατικά την δικτατορική εξουσία υπογράφωντας ότι θέλει όπως θέλει και με όποιους όρους - δεσμεύσεις θέλει!

    Το ίδιο ισχύει και στις εταιρείες ακόμα! Μπορεί να υπάρχουν 100 μέτοχοι! Δικαίωμα δευσμευτικής υπογραφής έναντι οιουδήποτε ΤΡΙΤΟΥ, έχει ΕΝΑ & ΜΟΝΟΝ φυσικό πρόσωπο ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΔΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ & ΝΟΜΙΜΑ & ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΙΚΑ ΕΓΚΥΡΑ (το "σύνταγμα" μιας εταιρείας είναι το καταστατικό της) και μάλιστα σε ιδιαίτερες περιπτώσεις ισχύει η υπογραφή του ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ (ΑΠΑΡΤΕΙΑΣ) ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!!!
    Και σε αυτές τις περιπτώσεις, αν ένας υπογράψει για μιά εταιρεία, πάρει ένα δάνειο από μιά τράπεζα πχ, και επειδή η εταιρεία δεν πληρώνει, η τράπεζα πάει εναντίον της εταιρείας στα δικαστήρια, η τράπεζα θα΄χάσει άμεσα στην πρώτη ανάγνωση της υποθέσεως, ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΑΣΗ, ως φυσικό πρόσωπο, εκ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ!!!
    Η τράπεζα στο παράδειγμα αυτό μπορεί μόνο ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ, και όχι κατά της εταιρείας!!!
    Το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ ισχύει και στην περίπτωση του μνημονίου που θα δεσμεύει ένας κράτος (βλ. 'εταιρεία' ως μη φυσικό πρόσωπο) έναντι ΤΡΙΤΩΝ (βλ. πιστωτές, Τράπεζες κλπ στην εταιρεία)!!!
    Απλά είναι απαίτηση πλέον, όταν το μπορέσει και η "εταιρεία" να κινηθεί νομικά έναντι του σφαιτεριστή του ονόματός της!!! που την εξέθεσε σε κινδύνους, δολίως και σκοπίμως η μη, χωρίς να έχει λάβει καμμία απολύτως νόμιμη εξουσία για ότι έπραξε αυτός, ως φυσικό πρόσωπο και ΜΟΝΟΝ!!!

    Ας πάνε λοιπόν το ΔΝΤ, κλπ, στα Αγγλικά δικαστήρια την Ελλάδα ως κράτος, για κάτι που υπέγραψαν φυσικά πρόσωπα ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ! Θα χάσουν όχι μόνο τα λεφτά τους, αλλά θα ξεφτυλιστούν ολικώς & παγκοσμίως!!! Θα πρέπει αμέσως μετά να απαιτήσουν όσα έδωσαν από τα φυσικά πρόσωπα και μόνον πλέον, που τους "εξαπάτησαν" τελικώς όπως εδώ, πράγμα βέβαια που ΔΕΝ θα κάνουν αφού ήταν εν γνώση των ΔΝΤ, κλπ. όντως σε από κοινού σχέδιο & εξ'αυτού τίθεται και το κολάσιμο της εθνικής προδοσίας για τα φυσικά πρόσωπα αυτά!!!
    Οι τουλάχιστον μέχρι τώρα σαφέστατες ενδέιξεις δείχνουν ότι τα παραδείγματα που αναφέρω ανωτέρω, ΔΕΝ είναι έστω απλά σενάρια επιστημονικής φαντασίας στην υπόθεση της χώρας μας!!!

    Τελικά, αυτό που λέω, σε σχέση με την ΕΕ είναι ότι η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΝΩΜΑ μερικών ηγεμονοκρατών, που όπως έγινε σαφέστατα πλέον φανερό, ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ & ΤΡΟΠΟ την δικιά τους απόφαση σε όλους τους μικρότερους λαούς της ΕΕ!!! Αυτό ήταν ΣΑΦΕΣ ως μήνυμα ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΕ, από την συνέντευξη Σαρκοζύ & Μέρκελ, όπου ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ να πούνε & δημοσίως το ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (και κατ'επέκταση ΟΛΟΙ οι Ευρωπαϊκοί λάοι, όταν το λένε αυτοί) ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΛΠΕΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ!!!
    Τουλάχιστον ο Χίτλερ ήταν φασίστας ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ευθέως ΚΑΙ το έλεγε κιόλας!!! Ο Ναπολέων επίσης δήλωνε ευθέως ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ!!! Αυτοί ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ - ΝΑΖΙΣΤΕΣ του σήμερα, ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" στην Ευρώπη σήμερα?
    Και ΔΕΝ βρέθηκε ΕΝΑΣ ευρωπαίος ηγέτης - δημοσιογράφος - διαννοούμενος - πολιτικός - Ευρωβουλευτής (που αύριο θα του επιβάλλουν ευθέως με τον ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΑΣΙΣΜΟ να ψηφίσει ότι του πούνε, ΑΝ τολμήσει έστω να σκεφτεί΄να θέση υπό ψήφο έστω κάτι το Ευρωκοινοβούλιο) να τους ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ - ΝΑΠΟΛΕΩΝΟΧΙΤΛΕΡ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!
    Δυστυχώς ΔΕΝ πρέπει να βγούμε από το Ευρώ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!! Αν θέλουν ΑΣ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, χωρίς να "ξυπνήσουν" έτσι ΟΛΟΥΣ τους Ευρωπαίους για το ΤΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΛΕΟΝ!
    Αυτό είναι που λέω!!!
    Δεν πρέπει να ζητήσουμε ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι να βγούμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ & ΜΟΝΟΙ εκτός του Ευρώ! Θα μας καταστρέψουν σκοπίμως ΑΝ το κάνουμε μόνο και μόνο για "παραδειγματισμό" του τι θα πάθει όποιος "τολμήσει" να φύγει μόνος του από την δημοκρατικοδικτατορία τους! Γιατί ΑΝ φύγουμε και ΔΕΝ τιμωρηθούμε... και έστω επιζήσουμε για πέντε έστω χρόνια, να είστε σίγουροι ότι ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ & ΑΛΛΟΙ που θα είναι πάνω του 50% της Ευρωζώνης!
    Και θα μας "τιμωρήσουν" γιατί ακριβώς επειδή είναι οι αναγεννητές του Ευρωπαϊκού φασισμού στο σύνολό του, έχουν ιστορικές προδιαθέσεις τύπου Καλαβρύτων, Διστόμου, κλπ, "συλλογικών τιμωριών προς παραδειγματισμό" !!!

    Το Ευρώ αυτήν την στιγμή, μας κρατάει τουλάχιστον στο να αγοράζουμε τα τρόφιμά μας, όπως στην κατοχή τα κατοχικά χρήματα ίσχυαν σε συναλλαγές. Αν είμαστε έξυπνοι, ας αρχίσουμε να επαναδραστηριοποιούμε λιγάκι έστω τις βασικές παραγωγές που θα έπρεπε να έχουμε στην χώρα μας, για να υπάρουν έστω τρόφιμα μεθαύριο, και όταν το πετύχουμε σε έναν βαθμό έστω κάλυψης της Εθνικής επιβίωσης, ΑΝ χρειαστεί και το θέλετε ακόμα τόσο πολύ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥ τελικά με αυτούς του Ευρωηγεμόνες που υπάρχουν τώρα, να το κάνουμε όλοι μαζί! Μέχρι τότε όμως, όποιος το ζητάει άμεσα, είναι ίδιος με αυτόν που έλεγε σε συνετεύξεις, για ένα πιστόλι που έβαζε σε ένα τραπέζι δίπλα του, και καλά για άλλους, και τελικά το γύρισε στον λαό του και τον πυροβολάει έκτοτε συνεχώς & αδιαλείπτως!!!

    Καλημέρα μας!!!
    Ας αφήσουμε να το διαλύσουν ΕΚΕΙΝΟΙ μόνοι τους!!!

    0 Not allowed! Not allowed!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SRF : 04-11-11 στις 13:03
    2010 Τα πάντα εν σοφία ποιήσαντες! "...μείνετε στα ηλεκτρονικά σας και όλα καλά! Ο κόσμος κυλάει καλύτερα χωρίς τις υπόλοιπες συζητήσεις" - 2016 Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ
    "Το Λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν" Τάδε έφη εις "Β'Λάκων φιλόσοφος"
    IEEE member since 1988 -ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ

  2. #32
    Banned
    Όνομα
    -nikos-
    Εγγραφή
    Dec 2010
    Περιοχή
    hlektronika gr.
    Μηνύματα
    1.782

    Προεπιλογή

    δεν διαφωνω σε τιποτα απο αυτα που λες
    εκτος απο ενα =
    ''Οι συνθήκες αλλάζουν όταν ΕΧΕΙΣ ΠΥΓΜΗ, και επιχειρήματα!!! '''
    -
    οι συνθηκες κατα την γνωμη μου αλλαζουν μονο με θυσιες που αυτη την φωρα
    θα ηταν οικονομικες,,,
    την επομενη φωρα θα χρειαστουν θυσιες σε εμψυχο σωμα
    ποιοι θα ματωσουν τοτε ??
    εγω ειμουν διατεθημενος να χασω χρηματα,θα με θημηθης οταν θα ρθουν τα πραγματα σε αυτο
    το σταδιο,,,,που δεν θα εχουμε χρηματα για να χασουμε.

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #33
    Μέλος Το avatar του χρήστη SRF
    Όνομα
    Γεώργιος
    Εγγραφή
    Mar 2009
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑΙ
    Μηνύματα
    3.561

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από -nikos- Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν διαφωνω σε τιποτα απο αυτα που λες
    εκτος απο ενα =
    ''Οι συνθήκες αλλάζουν όταν ΕΧΕΙΣ ΠΥΓΜΗ, και επιχειρήματα!!! '''
    -
    οι συνθηκες κατα την γνωμη μου αλλαζουν μονο με θυσιες που αυτη την φωρα
    θα ηταν οικονομικες,,,
    την επομενη φωρα θα χρειαστουν θυσιες σε εμψυχο σωμα
    ποιοι θα ματωσουν τοτε ??
    εγω ειμουν διατεθημενος να χασω χρηματα,θα με θημηθης οταν θα ρθουν τα πραγματα σε αυτο
    το σταδιο,,,,που δεν θα εχουμε χρηματα για να χασουμε.
    Δεν αναφερόμουν στις συνθήκες διαβίωσης, αλλά στις συνθήκες που υπογράφονται ως "μνημόνια" κλπ!!!

    Αυτές που λες, όντως αλλάζουν ΜΟΝΟ με θυσίες... και μάλιστα όχι των ηγεμόνων αλλά ΠΑΝΤΟΤΕ στην ιστορία, του απλού κόσμου!
    Όμως δεν υπάρχουν θυσίες που αποδίδουν & είναι μόνο χρηματικού αντικρύσματος σε τέτοιες αλλαγές! Δυστυχώς ΔΕΝ θα γλυτώσεις όπως πιστέυεις μόνο χάνωντας χρήματα... αν απαιτείται να αλλάξουν οι συνθήκες διαβίωσής σου άρδην! Απλά θα περάσεις ως "μπόνους" και το μαρτύριο της ανέχειας επί μακρόν στο ενδιάμεσο, ελπίζωντας ότι θα την γλυτώσεις!!!
    Όταν είσαι ολικά αδύναμος, είναι βέβαιο ότι θα σε τελείωσει ο άλλος πανεύκολα!!! Άρα πρέπει να αντιδράς, ΑΝ θέλεις να αντιδράσης όντως τελικώς, ΠΡΙΝ έχεις αδυνατίσει εντελώς και είσαι πετσί και κόκκαλο και δεν μπορείς να σηκωθείς ούτε από το κρεββάτι σου!!! Αν περιμένεις να αντιδράσεις αφού πεινάσεις μέχρι θανάτου, θα διαπιστώσεις ότι ουσιαστικά αυτοκτόνησες προσπαθώντας να την γλυτώσεις πεινώντας !!!
    Θυμήσου τον γάϊδαρο του Χότζα... που πάνω που του έμαθε να μην τρώει... του ψόφησε!!!

    0 Not allowed! Not allowed!
    2010 Τα πάντα εν σοφία ποιήσαντες! "...μείνετε στα ηλεκτρονικά σας και όλα καλά! Ο κόσμος κυλάει καλύτερα χωρίς τις υπόλοιπες συζητήσεις" - 2016 Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ
    "Το Λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν" Τάδε έφη εις "Β'Λάκων φιλόσοφος"
    IEEE member since 1988 -ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 2 3 4

Παρόμοια Θέματα

  1. ναι ή οχι
    By vikiath in forum Γενική Συζήτηση
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-06-15, 17:35
  2. εχμμμ ναι οκ τι είναι αυτό? ----| |-----
    By phevtron in forum Εξαρτήματα & Datasheets
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-11-10, 22:10
  3. Ναι... είμαστε πρώτοι στο κάπνισμα!!!
    By Lykos1986 in forum Γενική Συζήτηση
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-08, 05:13
  4. H Eλλάδα είπε το ναι στην Μicrosoft
    By aeonios in forum Ειδήσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-02-08, 15:48
  5. ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ-ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ'ΝΑΙ...
    By phoenix_2007 in forum Γενική Συζήτηση
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-03-07, 18:35

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας