0
κάπου άκουσα οτι εχει σκοτωθεί πολύς κόσμος με τι παλιές ηλεκτροκολησεισ χαλκού γτ κάτι γίνονταν στον μ/τ βραχυκύκλωνε και γέμιζε ρεύμα όλο το κουτί.!!!!!!!!!!!
άκουσα επίσης οτι έχουν σκοτωθεί αρκετοί μόλις έπιασαν τισ τσιμπίδες........
αληθεύουν αυτά?????
εγω πρωτη φωρα το ακουω.
υπο καταληλες συνθηκες βεβαια ολα ειναι πιθανα.![]()
Εγώ θα το απλοποιήσω το ζήτημα.
Κάθε συσκευή με μεταλλικό σκελετό χρειάζεται έλεγχο ποιότητας στην γείωση της , εσωτερικό , άλλα και του δικτύου 220V.
Phatt (18-05-12)
γίνετε να σε σκοτώσει το ρεύμα που βγάζει η ηλεκτροκοληση????το λεω επηδει ειχα φάει ενα γερο σουτ απο μια κολοηλεκτρονικη.......(μου ξεβούλωσε και τισ αρτηρίες....)![]()
Εγω εχω φαει ξυλο απο ηλεκτροκολληση χαλκου.Δεν ξερω αν ειναι σωστο να τις λεμε "παλιες" γιατι σαν παλιες λογιζω τις περιστροφικες.Η ταση και το ρευμα τους σκοτωνουν, αλλα οχι οταν τις ακουμπησεις στιγμιαια με τα χερια σου.Αλλα μηπως το βραχυκυκλωμα που λεει ο Πανος, δεν ειναι απλως διαρροη του δευτερευοντος στο σασσι;
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
Οι Ινδιάνοι της Αμερικής έμαθαν πρώτοι τι συμβαίνει αν δεν ελέγξεις τη μετανάστευση.
Αν παρεις το ηλεκτροδιο και το καρφωσεις στο ματι σου και στα καπακια χτυπησεις το κεφαλι σου στη γωνια της ηλεκτροκολησης, τοτε ναι σκοτωνει
Την αμφισβήτηση τη δεχόμαστε σαν προσβολή στην ανθρωπιά μας
PCMan (19-05-12)
|